Wonen

De gasten van Zorgvilla Het Gooi hebben allen een privévertrek. Bij ons wonen betekent niet dat men zijn of haar leven ‘thuis’ achterlaat. Het leven gaat verder op een andere plek, met behoud van zoveel mogelijk identiteit, gewoontes en comfort. Zo stimuleren we ook het inrichten van vertrekken met memorabele meubelstukken en andere persoonlijke, herkenbare eigendommen, teneinde een vertrouwde leefomgeving en fijne herinneringen te bevorderen.

Onze gasten zijn vrij in de omgang met elkaar en men respecteert elkaars privacy. In de zomer zijn we veel in de schitterende tuin, in de winter bij onze sfeervolle open haard.

Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom, wij geloven in het in stand houden van betekenisvolle relaties en banden. De zorgvilla is daartoe centraal gelegen in Nederland, in het Gooi. Wij zijn eenvoudig bereikbaar, direct aan de A1.

Kort verblijf
Logeren kan ook, bijvoorbeeld voor een revalidatie, of om de partner tijdelijk te ontlasten. Wat de aanleiding ook is, het logeren kan voor minimaal 4 weken.

Service
Net zoals u het zelf gewend bent, u hoeft het alleen niet langer zelf te organiseren of te doen’, is misschien wel de beste beschrijving van onze aanpak. We gaan met onze gasten naar hun eigen kapper, opticien, tandarts, schoonheidsspecialist of club. Een kapster en pedicure aan huis behoort tevens tot de mogelijkheden. Zoveel mogelijk blijft zoals het was, vertrouwd en waardevol. Onze gasten mogen zich thuis blijven voelen in het leven zoals ze dat jarenlang gewend zijn. Daar spannen we ons 24 uur per etmaal voor in.

Maaltijden
Iedere bewoner weet wat hij of zij lekker vindt, en iedereen mag kok zijn. We betrekken onze gasten graag bij het eetgebeuren, eten is immers een belangrijke sociale bezigheid. Zo bespreken we het menu samen, evenals de boodschappen. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen specialiteit of wensen, voortkomend uit het eetpatroon van ‘thuis’. Dat koesteren we.