Wij verwelkomen nieuwe gasten in de Zorgvilla!

Koud is het in Blaricum, wel staat de zon aan eens strakblauwe lucht. In de tuin is de afgelopen week hard gewerkt om het er weer piekfijn uit te laten zien. Wat een wind hadden we de laatste dagen en wat fijn dat de meeste bomen hun blad in een keer van zich af hebben geschut. Nu de tuin weer goed op orde is kunnen we ons concentreren op de gezelligheid binnenshuis, en met de decembermaand voor de deur moet dat zeker lukken. Vorige week hebben wij een nieuwe gast bij ons verwelkomd. Het is altijd mooi om te zien hoe dat allemaal gaat. Voor ieder is een periode van elders gaan wonen moeilijk, zowel voor de gast zelf maar ook voor de naaste familie! Het proces van verhuizen gaat gepaard met emotie, afscheid van het oude maar tegelijkertijd geeft het na een paar dagen ook rust, verlichting en een hoop mooie en nieuwe verhalen. Het doet mij goed dat na een paar dagen van rust en wennen onze gast zich thuis gaat voelen in de villa. Ook de naaste familie geeft een glimlach als hij of zij de voordeur…..of achterdeur verlaat na een bezoek!

Op de begane grond en aan de achterzijde van de villa hebben wij nog een mooi vertrek vrij. Mocht u of uw familie nou benieuwd zijn hoe wij zorgen, zijn en willen voelen hoe wij hier wonen kom dan gerust eens langs om te praten!

Op naar een gezellige decembermaand in de villa!

Hartelijke groet,

Berry van Geffen